HÍREK, ESEMÉNYEK

BWC HUNGARY 2017

//HU//

dén is megrendezésre kerül a magyarországi Brompton verseny, méghozzá igen különleges helyszínen, a budai hegyvidék egyik híresen szép pontján, Normafán. Gyülekező 9:00-kor a városmajori fogaskerekű végállomásnál. Innen közösen indulunk fel a 9:36-kor induló fogasjárattal a Széchenyi hegy végállomásra, ahonnan továbbtekerünk a Normafai rétesezőhöz.
10 órakor megkezdjük a regisztrációt és kiosztásra kerülnek a rajtszámok. Helyszíni regisztrációra ugyan lesz lehetőség, azonban ennek díja 5000.- Ft, ezért kérünk minden résztvevőt, hogy lehetőség szerint végezze el az előzetes jelentkezést.
Mivel a parkolási lehetőségek a Normafánál igencsak korlátozottak, kérünk mindenkit, hogy vegye igénybe a fogaskerekűt, melyhez biztosítunk jegyet a regisztrált versenyzőknek.
A rajtra 10:30-kor kerül sor.
Egy kezdeti rövid szakaszon jutunk ki a Normafát a Libegővel összekötő 1,5 km-es aszfaltozott szakaszra, melyen ötször kell végighaladni. Az eredményhirdetésre és díjkiosztóra a János hegyi kilátónál kerül sor.

Mivel a szakasz senkinek sem fog komoly nehézséget jelenteni, így külön versenyszámként opcionálisan fel lehet tekerni a Libegőtől a János-hegyi Erzsébet-kilátóhoz. Ezt a számot külön díjazzuk.

Támogatóink: Garmin Magyarország, SLAM Hungary, Kerékvár kerékpárbolt, Mesterbike + Coffeeproject, British Embassy Budapest, Art of Home

A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet ide kattintva lehet megtenni.

//EN//

We are excited to announce that the BWC Hungary is here again in 2017. Further information will be published later.

Registrate here