TERVEZZ SAJÁT BROMPTONT!

Minden Brompton kerékpárt egyedileg, a vevő igényei szerint készítenek el a londoni gyárban.

A vásárlásnál kiválaszthatod, hogy milyen színű legyen a váz és az első-hátsó villa, milyen típusú legyen a kormány, a nyereg, milyen lámpákat szeretnél.

Meghatározhatod a sebességek számát, az áttételeket, a gumikat és az egy mozdulattal leemelhető táska típusát is.

BIKEBUILDER

BIKEBUILDER

A Bike Builder használatával egy vizuális felületen, lépésről lépésre állíthatod össze a saját Bromptonod. Ha elkészültél az ideális konfigurációval, továbbítsd nekünk az info@bromtpon.hu címre egyedi azonosítódat, mi pedig regisztráljuk rendelésed a londoni központban. Kerékpárod a gyár kapacitásának függvényében 1-2 hónap alatt kerül sorra, az ár 50 százalékát a rendelésed véglegesítésével egyidőben, fennmaradó részét pedig a kiszállításkor kell kifizetned.

Dőlj hátra, és tervezd meg saját Bromptonod!

TÁJÉKOZÓDJ, KÉRJ TANÁCSOT, PRÓBÁLD KI!

Mivel egy Brompton kerékpár évtizedekre hű társad lesz, fontos, hogy átgondolt döntést hozz leendő bringád összeállításánál.

A kerékpár oldalon bemutatjuk a Bromptonok főbb tulajdonságait, de a Brompton angol nyelvű honlapján is rengeteg hasznos tippet kaphatsz, és belelapozhatsz online a hivatalos Brompton katalógusba is.

Ha további tanácsra lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal, mi pedig örömmel segítünk kitalálni, milyen lenne a számodra ideális Brompton bicikli.

Érdemes élőben is megnézni és kipróbálni a Brompton kerékpárokat a különböző összeállításokban!

Ehhez nincsen más dolgod, mint ellátogatni valamelyik kereskedésünkbe, ahol a 3 fő modellből álló demoflottánkat egyeztetett időpontban kipróbálhatod.

Érdemes körülnézned készleten lévő kerékpárjaink között is, hiszen ezeket akár azonnal meg is vásárolhatod.

Kérdésed van? Keress minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek bármelyikén!