Covid19

Ezt a bringát csak te érintheted!

Mindíg magadnál tarthatod, nem tudják ellopni és még a fránya vírusokat is távol tudod tartani!

Szívesen kerékpároznál, de rettegsz a vírusoktól? Hiába a kesztyű, ha a nyeregtől, a váztól a ruházatodat semmi sem védi. A megoldás egy saját bicikli, amit állandóan magadnál tartasz, ha kell a gyári védő leplet is rácipzározhatod, de ami a legfontosabb: más hozzá nem érhet.

Egy összehajtható Brompton kerékpárral biztonságosan közlekedhetsz a fertőzés veszélyeinek alig kitéve.

Azért a legjobb, ha otthon maradsz!

De mi van, ha mégis menned kell?

Zárva van a kerékpárbolt?

Angliában a fertőzés veszélyének elkerülése érdekében a gyár közvetlenül szállít a vevőknek.

A gyár hivatalos közleménye:

A COVID-19 világjárvány eredményeként és az erre vonatkozóan az Egyesült Királyság kormánya által hozott intézkedések miatt úgy döntöttünk, tekintetettel a kivételes körülményekre ,hogy közvetlen vásárlói kézbesítési/ kiszállítási szolgáltatást nyújtunk az Egyesült Királyságban. Ez egy olyan próba megoldás, amely lehetővé teszi a kézbesítést/kiszállítást azok számára, akik kénytelenek kimozdulni a munka vagy szükséges ügyintézések miatt.

Ezekben a vírus által okozott bizonytalan időkben, vásárlóink és potenciális vásárlóink részéről megnövekedett az igény hogy biztosítsunk házhoz szállítást , annak érdekében hogy minimalizáljuk a személyes interakciót. Habár sok Brit kereskedőnk és viszont-eladónk nyitva marad hogy alapvető karbantartási és támogatási szolgáltatásokat nyújtson, sokan rövidebb nyitvatartási idővel működnek, ugyanakkor sokan átmenetileg bezártak. Továbbá, mi nagyra értékeljük azt is, hogy most nem mindenki tud, vagy nem akar egy áruházba utazni és időt eltölteni ezekben a bizonytalan időkben.

Magyarországon is követjük a példát.

A Brompton kerékpárokat közvetlenül a forgalmazótól is megrendelheted, a díjmentes házhozszállításáról mi gondoskodunk. Készletről azonnal megkapod, de ha magad konfigurálod, akkor a londoni gyár két hónapon belül szállítja a csak neked készült egyedi bringát.

Helpdesk: +3620935770